Wednesday, June 20, 2012


Pink Panther and Pals - Episode 25 (Rózsaszín Párduc és Barátai - Epizód 25)[postlink]http://786world-topthings.blogspot.com/2012/06/pink-panther-and-pals-episode-25.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=4B7RBMTkl4g

Pink Panther and Pals - Episode 25 (Rózsaszín Párduc és Barátai - Epizód 25)
English Mode:
Note-Ably Pink: In a uniquely animated short, Pink Panther and Big Nose star in a concert playing various instruments utilizing varieties of music from all around the world. A battle ensues with Big Nose losing against Pinky in the final number and Panther closes out the concert with his harmonica.
Shutter Bugged: People participating in a photo safari arrive in the jungle to take pictures of the animals. They think Ant is a rare striped species of insect, impeding Aardvark's efforts to make a meal of him. The two eventually tire of the people's presence, so they each devise a way to get rid of them, resulting in Aardvark getting stuck in a snare trap and Ant having to clean up after the safari ends. Ant leaves Aardvark stuck in the tree, saying he'll allow their chase to resume in two weeks after all the trash is removed.
Astro Pink: Space villain Big Nose shrinks several planets in the galaxy in order to make a personal marble collection. He collects a mound of soil from Earth before adding it to his collection as well. Pink Panther, who was in the mound, is the only one who's normal-sized enough to save Earth and the other planets against the evil space villain. Once he dons a space suit, he's able to utilize it to escape Big Nose and restore the planets to their normal size, and becomes a hero in the process.
Hungarian Mode:
Megjegyzés, ügyesen Párduc: Egy egyedülálló animációs rövid, Rózsaszín párduc és nagyorrú csillag egy koncerten játszik különböző eszközök felhasználásával fajta zene a világ minden tájáról. A csata alakul ki a nagyorrú elvesztése ellen, Pinky a végleges számot és Panther zárja ki a koncertet az ő harmonika.
Redőny poloska: Az emberek részt vesznek egy fotót szafari érkezik a dzsungelben, hogy a képek az állatok. Azt hiszem, Ant egy ritka csíkos fajta rovar, ami gátolja Aardvark erőfeszítéseit, hogy az étkezés belőle. A két abroncs végül az emberek jelenlétéhez, így minden alakítsanak ki a módját, hogy megszabaduljon tőlük, ami Aardvark elakadás a pergő csapdát, és Ant kelljen megtisztítása után a szafari véget ér. Ant levelek Aardvark ragadt a fán, mondván, majd lehetővé teszi, hogy üldözőbe folytatásához két hét után a szemétbe kerül ki.
Astro Párduc: Űr gazember nagyorrú zsugorodik több bolygó a galaxis annak érdekében, hogy személyes márvány gyűjtemény. Ő gyűjt halom talaj a Földről, mielőtt hozzátéve, hogy az ő gyűjteménye is. Pink Panther, aki a dombon, az egyetlen, aki normális méretű ahhoz, hogy megmentse a Föld és a többi bolygók a gonosz ellen tér gazember. Amint pompázó tér öltöny, ő tudja hasznosítani menekülni nagyorrú, és helyreállítsa a bolygók a normál méret, és lesz egy hős ebben a folyamatban.
Category:
Comedy
Tags:
Pink Panther and Pals Rózsaszín Párduc és Barátai

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...